Display Text Issue

  • #1, by snowFriday, 11. May 2018, 05:48 2 years ago
    Hello

    I found a small bug with the display text action.

    On scene start, I am using the display text action and separating the text using: p3000ms

    However left click to skip through the text is not working.

    The bug only effects the first instance of display text, if I add another display text action, that will work correctly.

    Screenshot attached.
    Visionaire 5.0.4

    Any suggestions would be appreciated.

    Kind Regards

    Newbie

    23 Posts


  • #2, by afrlmeFriday, 11. May 2018, 15:37 2 years ago
    add a small pause action part at the top of the at begin of scene action block. Say somewhere between 100 & 500ms. You might be able to get away with 16ms, but a higher number like 500ms is better. The issue is probably because the scene hasn't loaded yet.

    Imperator

    6771 Posts

  • #3, by snowSaturday, 12. May 2018, 08:11 2 years ago
    Hi

    Thanks for the reply.  Adding a action block with 500ms did not work. Seems I need some text to go inside the first action block, to make all othe action blocks work correctly.

    I don't think issue caused by scene loading, as I get the same issue on blank scenes

    Regards

    Newbie

    23 Posts

  • #4, by afrlmeSaturday, 12. May 2018, 12:08 2 years ago
    hmm? I'm talking about the pause action part found under miscellaneous.

    Imperator

    6771 Posts

  • #5, by snowSaturday, 12. May 2018, 13:05 2 years ago
    That worked smile  thanks

    Newbie

    23 Posts

  • #6, by afrlmeSaturday, 12. May 2018, 13:19 2 years ago
    That worked smile  thanks
    hehe, I did say pause action part in my previous reply. Guess you misunderstood. Some action parts won't work correctly if instantly executed at the beginning of a scene because the scene hasn't loaded in yet - especially if you are using a fading transition between each scene as opposed to instantly changing to the next scene & even then it would still be a good idea to add a small pause just to make sure the scene has had enough time to load.

    Anyway, at least you managed to sort out the issue. smile

    Imperator

    6771 Posts

Write post