[SOLVED] Some troubles with background music

  • #1, by juansirlinkTuesday, 31. January 2017, 21:07 4 years ago
    Hello there!

    I'm having some problems with background music when I stop a song with the command "Stop currently playing sound" and I start another track later with the command "Change background music of scene". The trouble is that, sometimes, the game does a little fade in... and I don't know why...

    Does Anyone know what could be the problem?

    Thanks a lot, guys!

    Newbie

    46 Posts


  • #2, by elecTuesday, 31. January 2017, 21:14 4 years ago
    What do you mean by fade in? Does the background music start with fade in?

    Maybe it is supposed to fade the old music out and the new in?

    Forum Fan

    109 Posts

  • #3, by juansirlinkTuesday, 31. January 2017, 21:22 4 years ago
    The problem is that in the scene I start the new song a few seconds after I stopped the previous one. So the new one start with fade in but I don't choose or select any fade in effect.

    Newbie

    46 Posts

  • #4, by afrlmeTuesday, 31. January 2017, 22:14 4 years ago
    The problem is that in the scene I start the new song a few seconds after I stopped the previous one. So the new one start with fade in but I don't choose or select any fade in effect.
    It's just how background music works. Ideally it would be nice if Simon added an option to specify if music should fade in/out or play/loop immediately. If he hasn't already done so for vs5 beta then maybe he could consider sorting it out for the official release.

    Imperator

    6846 Posts

  • #5, by juansirlinkWednesday, 01. February 2017, 21:49 4 years ago
    Jum, I don't know about that... Ok, ok, I have to try using the command "Play sound"...

    Thanks, guys!

    Newbie

    46 Posts

Write post