Stopping the background from scrolling while opening the inventory

  • #1, by RotblondesWeizenMonday, 01. May 2017, 16:00 3 years ago
    Hey, 
    everytime i'm opening the inventory in the game, the background starts scolling down so you can see only the half of the screen.
    Has anyone a solution for that problem.

    Thanks
    RotblondesWeizen

    Newbie

    27 Posts


  • #2, by afrlmeMonday, 01. May 2017, 16:04 3 years ago
    Try adjusting the interface displacements to absolute in the properties section for each of your interfaces. Having them set to bottom, top, etc seems to be able to push scene background for some strange reason - maybe a bug?

    Imperator

    6842 Posts

  • #3, by RotblondesWeizenMonday, 01. May 2017, 16:13 3 years ago
    If im setting it to asolute and the offset to 0,0 it still scrolls the background.

    Newbie

    27 Posts

  • #4, by sebastianMonday, 01. May 2017, 16:21 3 years ago
    can you give a bit more information on how you setup your inventory?

    Thread Captain

    2337 Posts

  • #5, by RotblondesWeizenMonday, 01. May 2017, 16:29 3 years ago
    Its a big screen covering inventory with a area around where you can see the backgrounf of the scene.  So the image is the same size then the screen.
    The position is absulute and the offset is 0,0.

    Newbie

    27 Posts

  • #6, by sebastianMonday, 01. May 2017, 17:56 3 years ago
    ...and your inventory action just shows the interface class for the inventory?
    Thats weird. Thats just whats needed to get this working...

    Thread Captain

    2337 Posts

  • #7, by afrlmeMonday, 01. May 2017, 18:02 3 years ago
    First time I've ever seen it happen mate the day for me when I did a quick test of the interface fade thing we were talking about in the other thread.

    Might need to set the interface area?

    Imperator

    6842 Posts

  • #8, by RotblondesWeizenMonday, 01. May 2017, 18:45 3 years ago
    The action just shows the inventory.
    Setting the interface area doesnt affect the problem.

    Newbie

    27 Posts

  • #9, by afrlmeMonday, 01. May 2017, 20:36 3 years ago
    Can you post some screenshots or a video of the relevant sections please? might make it a bit easier for us to figure out what the issue is.

    Imperator

    6842 Posts

  • #10, by RotblondesWeizenMonday, 01. May 2017, 20:48 3 years ago
    Settings: http://puu.sh/vCkJs/ed56a9515d.png
    Inventory closed: http://puu.sh/vCkMX/b03c189b25.png
    Inventory open: http://puu.sh/vCkOu/539d96734b.png

    Newbie

    27 Posts

  • #11, by afrlmeMonday, 01. May 2017, 21:57 3 years ago
    Have you specified the interface area? Second button on the toolbar above the interface preview window.

    Imperator

    6842 Posts

Write post