trouble getting video to play in html 5 build

  • #1, by el_geeWednesday, 24. October 2018, 17:05 A year ago
    Hey,

    I'm having issues getting a video to play in the html 5 version of the game.
    It works fine in Visionaire's 'test run', and also in the Mac offline build of the game.

    But when I play it online it just seems to skip the video and go straight to the next action.

    I've tried making the video mkv and webm vp8; building it all in one and building the video separate from the game.  

    Is there something I'm missing?

    Cheers guys.

    Newbie

    33 Posts


  • #2, by NigecThursday, 25. October 2018, 08:37 A year ago
    Yeah, I have object movies that aren't playing with HTML5 in any Windows browser , maybe its a limitation, I don't know

    Key Killer

    556 Posts

  • #3, by SimonSThursday, 25. October 2018, 10:53 A year ago
    The HTML5 version has a lot of removed things, because they are not easy to support, which also contains videos. If you need to play videos you need to patch it in and use the js-function.

    Thread Captain

    1351 Posts

  • #4, by NigecThursday, 25. October 2018, 13:20 A year ago
    I think you need to document the limitations, I moved from frame animation to movies as it was considered better, in reality it its a really bad choice for what I wanted to do, the saving grace is el_gee reported the problem and I was trying to improve how I was doing the animation.. if I'd of known I wouldn't of used the videos


     

    Key Killer

    556 Posts

Write post