Visionaire Social page

  • #1, by ScubidubiTuesday, 18. March 2014, 12:11 7 years ago
    Is it just me or is the main page down? I always get a server error and runtime displayed on the bottom of the screen. But only on that certain page.

    "Serverfehler in der Anwendung /.

    Laufzeitfehler
    Beschreibung: Anwendungsfehler auf dem Server. Aufgrund der aktuellen benutzerdefinierten Fehlereinstellungen für diese Anwendung können die Details des Anwendungsfehlers (aus Sicherheitsgründen) nicht remote angezeigt werden. Sie können jedoch von Browsern angezeigt werden, die auf dem lokalen Server ausgeführt werden.

    Details: Sie können die Details dieser Fehlermeldung auf dem lokalen Computer anzeigen, indem Sie ein <customErrors>-Tag in der Konfigurationsdatei web.config erstellen, die sich im Stammverzeichnis der aktuellen Webanwendung befindet. Das mode-Attribut dieses <customErrors>-Tags sollte dann auf "Off" festgelegt werden.
    "

    Forum Fan

    106 Posts


  • #2, by NigecTuesday, 18. March 2014, 12:16 7 years ago
    its down for me too... maybe they are up to something?

    Key Killer

    565 Posts

  • #3, by ScubidubiTuesday, 18. March 2014, 12:23 7 years ago
    maybe .. "I am glad" .. if this word may apply on appreciating other people having problems aswell :p haha

    Forum Fan

    106 Posts

  • #4, by ChrissTuesday, 18. March 2014, 12:40 7 years ago
    Yep! There’s definitely something broken. Let’s hope it’s because of the big 4.0 update! grin

    Newbie

    45 Posts

  • #5, by ScubidubiTuesday, 18. March 2014, 12:41 7 years ago
    grin

    Forum Fan

    106 Posts

  • #6, by afrlmeTuesday, 18. March 2014, 13:27 7 years ago
    Calli is probably updating or adding some new feature. It has been down since last night sometime as far as I'm aware. The CMS is still a work in progress, which is why things are constantly changing &/or breaking razz

    Imperator

    6846 Posts

  • #7, by ScubidubiTuesday, 18. March 2014, 13:31 7 years ago
    yeah it has been off for me since yesterday noon or so (german time)

    Forum Fan

    106 Posts

  • #8, by afrlmeTuesday, 18. March 2014, 13:34 7 years ago
    yeah it has been off for me since yesterday noon or so (german time)


    probably for me too (same time zone as you) but I didn't notice until evening time.

    Imperator

    6846 Posts

  • #9, by NigecTuesday, 18. March 2014, 14:39 7 years ago
    I normally don't go there but last time when v3.7.1 was released it wasn't mentioned on the forum, it was only when people found bugs or whatever that I went and looked lol

    Key Killer

    565 Posts

  • #10, by ScubidubiTuesday, 18. March 2014, 15:56 7 years ago
    it works again smile

    Forum Fan

    106 Posts

  • #11, by marvelTuesday, 18. March 2014, 16:26 7 years ago
    Yeah... we fixed it. Thanks for reporting wink

    Key Killer

    598 Posts

Write post