Visionaire 5: Building the game is not working

  • #1, by crankschenkThursday, 16. November 2017, 20:08 3 years ago
    Hey guys,

     
    the build process is doing absolutely nothing - it stays at 0%. I had this bug with the VS RC2 and waited for the release version, but it is still not working.
    Did I miss something?

    I remember someone in the forum talking about a similar bug, but I can't find the article.

    Thanx for your support
    Manuel

    Newbie

    89 Posts


  • #2, by sebastianThursday, 16. November 2017, 20:52 3 years ago
    I have no problems on macOS to export to at least Windows or macOS platform.
    Did you defined an output path and icon file in the export settings?

    Thread Captain

    2337 Posts

  • #3, by crankschenkThursday, 16. November 2017, 20:57 3 years ago
    yes of course
    I use Windows 10 ... by the way

    Newbie

    89 Posts

  • #4, by sebastianThursday, 16. November 2017, 21:07 3 years ago
    I guess someone with a windows version has to help out here then.
    You could provide a screenshot of your output settings. Maybe that will help to identify whats wrong quicker

    Thread Captain

    2337 Posts

  • #5, by crankschenkThursday, 16. November 2017, 21:16 3 years ago
    It works now! smile

    I tried to change the output folder and realiezed, that the old folder did not exist anymore. Instead of seeing a message, nothing happend. This should be fixed, but it is not a major bug.

    Thanx for the help, Sebastian

    Newbie

    89 Posts

  • #6, by sebastianFriday, 17. November 2017, 00:13 3 years ago
    cool. No problem smile

    Thread Captain

    2337 Posts

  • #7, by schinkenFriday, 17. November 2017, 10:21 3 years ago
    I had a similiar problem: I tried to export to an already existing folder with old VS5 RC2 build data in it. It started the building process but never really progressed and hung at the beginning. Creating a new folder and building worked though.

    Newbie

    4 Posts

Write post