V4 beta bugs: object crosshair, harmonise, screen cursor

  • #1, by andiliddellWednesday, 09. April 2014, 20:00 6 years ago


    Hi

    Great job on getting V4 beta out!
    Here's a few bugs I've noticed in the new version:

    1) When clicking to set object position no cross-hair is shown when you click. It used to leave a dotted cross-hair in V3.7

    2) on character outfit animations the harmonise (animation studio) no longer works for setting the character centre, nothing happens when you click to re-align the centre once you've selected one to compare against

    3) Not sure why but, I've copied a cursor from a V3.7 project and its just not showing up at all in a fresh V4 project. The artwork is in correct place, but i cant see a mouse cursor at all in game



    Forum Fan

    178 Posts


  • #2, by andiliddellFriday, 11. April 2014, 10:32 6 years ago
    just noticed in a project made in 3.7 and loaded into 4.0 the object position cross hair is back?

    Its my fresh V4 project that it doesn't show up in.

    Hope this helps.

    Forum Fan

    178 Posts

  • #3, by AlexFriday, 18. April 2014, 01:23 6 years ago
    I cannot reproduce 1) and 3). this works for me.

    2) is fixed now

    Great Poster

    378 Posts

  • #4, by andiliddellSunday, 11. May 2014, 20:13 6 years ago
    Thanks for the reply.

    Yeah i now cant re-create 1 or 3.. wierd?

    Is no 2 fixed in the v4 free beta or just in the full licensed version?
    and if so is there a new download link?

    Thanks

    Forum Fan

    178 Posts

  • #5, by MachtnixWednesday, 14. May 2014, 16:33 6 years ago
    2) on character outfit animations the harmonise (animation studio) no longer works for setting the character centre, nothing happens when you click to re-align the centre once you've selected one to compare against


    It doesn't work with mouse click, only with arrow-buttons. That's a pity, I want to use my mouse further... ;-)

    Machtnix

    Thread Captain

    1065 Posts

  • #6, by afrlmeWednesday, 14. May 2014, 16:52 6 years ago
    it works for me in the latest build. should work in official rc build too.

    Imperator

    6812 Posts

Write post