Problem setting objects in scenes

  • #1, by Aka_haakonSaturday, 26. April 2014, 13:12 6 years ago
    Hi,

    I'm new to visionaire, and have some difficulties editing my first game. When I try to set objects into a scene (even a "object0" just for testing), visionaire crashes. See the image below.

    I even tried to create a new game, with minimal configurations, but the same problem appears.

    Can anyone help me?

    Best regards

    Newbie

    5 Posts


  • #2, by Marian77Sunday, 27. April 2014, 00:15 6 years ago
    Hi, check my thread with the animation sequence. Maybe you can find a solution by doing something to the folder structure or the filenames? Mumpi and I seem to have found a solution for the sequence-issue. I will check more tomorrow.

    Forum Fan

    231 Posts

  • #3, by Aka_haakonSunday, 27. April 2014, 11:45 6 years ago
    This is a reply to this post, and my post about an error with the walking animation:

    Hm… I didn't use any blanks in my filenames, but the problem have disappeared or persisted by itself. What I did to remove the error message was to manually enter the position of the mark in "alignment to character (or charter as it says wink ) to object". So instead of using the "Set object position"-tool I used the navigation numbers (646,273) from the scene viewer. I put those numbers into the x and y position, and the mark turned up where it should be.

    I did this once, and then the error message disappeared. Suddenly I can use the "set object position"-tool without any trouble or errors.

    Newbie

    5 Posts

Write post