Emitter Duration not working?

  • #1, by atrusMonday, 31. July 2017, 10:03 3 years ago
    Hi all,

    Have been working on the particle emitter, noted that i cannot control the duration of the emission, whatever setting i put in 'emitter duration' it seems it's ignored. Any ideas?

    Thanks

    Forum Fan

    237 Posts


  • #2, by SimonSMonday, 31. July 2017, 12:48 3 years ago
    Essentially the emitter has a lifetime and the particle has a lifetime. The emitter will apply the settings on the emitter page over it's life and then repeat as often as it's set to repeat. If you want to stop the emitter after the time you need to set the repetitions to 1.

    Thread Captain

    1369 Posts

  • #3, by atrusMonday, 31. July 2017, 13:50 3 years ago
    Thanks! Emmiter Loops value doesn't get saved from what i can see. It always goes back to zero, is this normal?


    Forum Fan

    237 Posts

  • #4, by atrusSaturday, 05. August 2017, 10:43 3 years ago
    Hey guys, anyone can confirm this? 'Emitter Loops' don't get saved in my 5.0.1

    Forum Fan

    237 Posts

  • #5, by SimonSSaturday, 05. August 2017, 11:58 3 years ago
    I have fixed it now.

    Thread Captain

    1369 Posts

  • #6, by atrusSaturday, 05. August 2017, 13:10 3 years ago
    great, thanks for that! Since we are on the subject just a reminder for a display issue in emitter tab:

    Forum Fan

    237 Posts

  • #7, by SimonSSaturday, 05. August 2017, 14:15 3 years ago
    that's fixed.

    Thread Captain

    1369 Posts

  • #8, by atrusSaturday, 05. August 2017, 15:13 3 years ago
    nice, keep up the good work!

    Forum Fan

    237 Posts

Write post