Display text "..." doesn't show up

  • #1, by sebastianSunday, 21. June 2015, 17:59 5 years ago
    Hey Community.

    i have a weird effekt when displaying text. I want to use 3 dots which appear after one sentence in a display text action:
    "What you dont know..." for example.

    When testing it in the player these 3 dots never appear after the sentence.
    When i ry to edit them away via backspace all 3 dots disappear by only using 1x Backspace.
    Are these 3 dots used for some kind of replacement-tags in the text or how am i able to use "..." inside my texts?

    regards
    Sebastian

    Thread Captain

    2336 Posts


  • #2, by LebosteinSunday, 21. June 2015, 18:44 5 years ago
    I think this is the same text replace problem that I have with the Mac:
    http://www.visionaire-studio.net/forum/thread/vis-editor-mac...

    If you enter 3 dots, the Mac (or the Visionaire widgets) replace that three dots with a special unicode symbol https://en.wikipedia.org/wiki/Ellipsis

    Key Killer

    598 Posts

  • #3, by sebastianSunday, 21. June 2015, 22:28 5 years ago
    yeah...quite sure its the same (osx here, too). Where can i turn off character substitution?

    EDIT: turned off under the keyboard-settings smile
    http://cl.ly/image/3T3g0y2T311S/Image%202015-06-21%20at%2010.32.32%20nachm..png

    Thread Captain

    2336 Posts

  • #4, by LebosteinMonday, 22. June 2015, 10:22 5 years ago
    The problem is I have turned it off, but Visionaire continues the substitution. I am not sure why.

    Key Killer

    598 Posts

  • #5, by sebastianMonday, 22. June 2015, 11:49 5 years ago
    You can change the setting for this option in an app by choosing the command from the app’s Edit > Substitutions menu.(from apple kb)

    Thread Captain

    2336 Posts

Write post