Clear Path - Voice not working

  • #1, by brut69Saturday, 31. December 2016, 11:25 3 years ago
    The "Clear Path" button once I have added a voice is not working. I keep clicking on it and the voice won't go away.
    Once you insert a voice , you can't remove it... (I can replace but not remove) 
    Is this normal? What does that button do if not remove it?

    Great Poster

    262 Posts


  • #2, by afrlmeSaturday, 31. December 2016, 12:27 3 years ago
    The "Clear Path" button once I have added a voice is not working. I keep clicking on it and the voice won't go away.
    Once you insert a voice , you can't remove it... (I can replace but not remove) 
    Is this normal? What does that button do if not remove it?
    Maybe a bug? If it's not working then I guess you will just have to create a new display/narration text. Copy the text in the current one, create a new display/narration text, paste the text into it, then delete the old display/narration text. Sorry for the inconvenience.

    P.S: if it is a bug then I've never noticed before as once I've added speech files I've never needed to remove them, only occassionally replace them with updated versions.

    Imperator

    6812 Posts

  • #3, by brut69Monday, 02. January 2017, 22:01 3 years ago
    Yes it seems it is a bug. I am removing them like you mentioned but it takes a few minutes to do it since a new Display Text , also resets the character saying it as well. This means that I need to copy the text , create a new display text , remember who said it (lots of characters so I have to scroll to find the correct one to avoid mistakes) and then paste the text whilst a simple button click would had been enough.

    It will take a few hours/days to reset everything back to normal 

    Great Poster

    262 Posts

  • #4, by SimonSWednesday, 04. January 2017, 14:59 3 years ago
    Just to understand this:

    You're using "display text for ..." and you're trying to clear the sound file ? I tried to reproduce this in the old and the new editor and it didn't seem to be any problem.

    Thread Captain

    1333 Posts

Write post