Build game missing interface (solved)

  • #1, by UraalWednesday, 18. February 2015, 06:58 6 years ago
    I have 2 interfaces in my game, inventory and esc-menu.

    When running from editor both interfaces show normally and can be activated from their responding buttons. However if I take a build out of the game, only inventory can be activated/shows, esc-menu is nowhere to be seen. Activation buttons themselves ain't the problem as I tried it with build where all inventory is visible all the time but even then esc-menu can't be found.

    So far tried solutions that have no effect on the matter:
    Changing class of the interface
    Removing absolute positioning
    Changing the button that hides/shows the interface
    Removing "hide interface" from start up action
    Remove interface's action area
    Setting text area for the interface
    Trying to disable defining scripts from script menu (currently working on options menu, thought maybe that broke something)

    Newbie

    93 Posts


  • #2, by UraalWednesday, 18. February 2015, 07:53 6 years ago
    Okay this is weird, I gave interface that does work the same image as the one that doesn't work has. Now they both work (read = show up) but immediately when I change back the images the problem returns.

    Newbie

    93 Posts

  • #3, by UraalWednesday, 18. February 2015, 08:01 6 years ago
    Okay build settings: "Store each interface to separate interface output file" was the cause and for some reason saving interfaces like this breaks some of them.

    Newbie

    93 Posts

Write post