Android Export wxwidgets debug 4.2 (mac)

  • #1, by abhoriaFriday, 04. September 2015, 22:40 5 years ago
    Hi I can't see if this has been answered anywhere. I've just been exporting a demo I've made. Works fine on Mac and looks to have worked for IOS. With Android I've downloaded the bits in the wiki but have had these pop up.
    At first did this then asked where jarsigner was now it doesn't get that far?
    Any thoughts much appreciated!

    Newbie

    6 Posts


  • #2, by SimonSSaturday, 05. September 2015, 09:54 5 years ago
    Hi, tell what's in the log after you exported.

    Thread Captain

    1333 Posts

  • #3, by abhoriaSaturday, 05. September 2015, 12:02 5 years ago
    10:48:11:
    10:48:11: Log file for Visionaire Editor 4.2, full version (Build: 1182)
    10:48:11: Current date: 05.09.15 10:48
    10:48:11: -------------------------------------
    10:48:11: Loading '/Applications/Visionaire Studio 2.app/Contents/Resources/xml/structures.xml'...
    10:48:11: Loading '/Applications/Visionaire Studio 2.app/Contents/Resources/xml/actions.xml'...
    10:48:11: Loading '/Applications/Visionaire Studio 2.app/Contents/Resources/xml/actionParts.xml'...
    10:48:11: Finished sorting action parts.
    10:48:11: Loading valid links...
    10:48:11: Successfully loaded 'xml/validlinks.xml'.
    10:48:20: Serialization finished. Needed time: 12 ms
    10:48:20: SetupParents finished. Needed time: 0 ms
    10:48:20: SortLinks finished. Needed time: 0 ms
    10:49:39: Serialization finished. Needed time: 9 ms
    10:49:39: SetupParents finished. Needed time: 0 ms
    10:49:39: SortLinks finished. Needed time: 0 ms


    Should I be looking for a log elsewhere?
    It also produces a report in the export folder.

    Newbie

    6 Posts

  • #4, by abhoriaMonday, 07. September 2015, 01:00 5 years ago
    I've now signed the apk manually and it now installs on my Sony z2 using android 5.1.1. Unfortunately it crashes the moment it loads the first graphic. It's a lowish resolution too. Thoughts?

    Newbie

    6 Posts

  • #5, by abhoriaTuesday, 08. September 2015, 00:08 5 years ago
    Reason for the crash was an mp3. Next I had an init fail. This appears to be because of either a space in the filename or that scaling was not ticked on the resolution. Either way it works now and looks just as I hoped.

    Newbie

    6 Posts

Write post