[Visionaire Studio 5 RC2] video playback seems to be broken

  • #1, by dschuFriday, 18. August 2017, 10:32 3 years ago
    Hey there,

    I'm currently facing issues regarding video playback in VS5 RC2. In RC0 & RC1 the video was playing without any issues, but in RC2 the screen stays black, only the sound is coming out of my speakers.
    Is anyone experiencing similar issues with the latest RC?

    The video container is MKV, using VP9 video codec and Vorbis for audio. I've also tried VP8 without success.

    Newbie

    7 Posts


  • #2, by SimonSFriday, 18. August 2017, 11:21 3 years ago
    Windows or Mac and which version ?
    What is your video resolution ?
    What is your hardware ?

    Thread Captain

    1327 Posts

  • #3, by dschuFriday, 18. August 2017, 11:31 3 years ago
    Windows or Mac and which version ?
    What is your video resolution ?
    What is your hardware ?
    - Visionaire Studio 5 RC2 on macOS
    - macOS 10.11 El Capitan 
    - Running on a MacBook Pro 2007

    Video
    - 1080p 30fps
    - Tried VP8 / VP9 

    Game itself is 1280 x 720. The preview (Green play button in VS) is also showing weird artefacts & glitches. The same file did run in RC1 though. 

    I can provide you with the video file if you want to do some tests. Just let me know.

    Newbie

    7 Posts

  • #4, by SimonSFriday, 18. August 2017, 11:34 3 years ago
    Yeah, I would need the video file for more investigation.

    Thread Captain

    1327 Posts

Write post